В процеса на работа фирмата използва висококачествени материали в областта на осветлението и електрообзавеждането. С точното изпълнение, квалифицираните ръководни и изпълнителни кадри,

Бронлайт“ ЕООД, гарантира срочно и конкурентно изпълнение на договорените задачи.“

инж. Павел Калистратов, Управител, Калистратов Груп АД

„Бронлайт“ ЕООД изпълни в срок и съответстващо на договореното качество осветителни тела и консумативи по Договор за обект „Супермаркет ФАНТАСТИКО с кафене и паркинг“ гр. София, ул. „Атанас Москов“, „Младост-ІV“.

Владимир Николов, Управител, ВЕРИГА МАГАЗИНИ ФАНТАСТИКО

Бихме желали да дадем високата си оценка на „Бронлайт” ЕООД за професионално изпълнените договорни дейности и за проявената ангажираност, креативност и корекност на екипа при възложените задачи.

Иван Вутов, Изпълнителен директор, Геотрейдинг АД

Изразяваме отличните си впечатления от съвместната ни работа с фирма Бронлайт“ ЕООД.

Димитър Баев, Управител, Булмаркет ДМ ООД

Бихме желали да дадем високата си оценка на «Бронлайт» ЕООД за професионално изпълнените договорни дейности и за проявената ангажираност,, креативност и коректност на екипа при възложените задачи.

Иван Чалгънов, Управител, Ексел Системс ООД

Срочно и конкурентно изпълнение на договорените задачи и своевременно реагиране на всички възникнали проблеми при доставката на заявените материали.

Владимир Венков, Управител, ММС Инк ЕООД

Удовлетворение от професионалната работа и отличните ни делови отношения, които смятаме да развиваме и в бъдеще, като препоръчваме фирма „Бронлайт“ ЕООД.

инж. Димитър Николов, Ръководител група „Електроинсталации“, Балканстрой АД